Tälläsen löysin. Mahtaakohan pitää yhtään paikkaansa?

Aurinko huoneessa XI
Aurinko Kaloissa
Kala on myötätuntoinen ja tunteellinen. Hän työskentelee mielellään yksin: arkistoissa tai historian parissa. Hän on uhrautuva.
Heikkoudet: helposti harhaan johdettavissa, hän ei osaa soveltaa teoriaa käytännössä ja on yliherkkä ja emotionaalinen.
En ole mielestäni harhaan johdettavissa. Taidan itse johtaa helposti muita harhaan... Yliherkkä ja emotionaalinen en ole ikinä ollut.

Kuu Kaksosissa
Kaksonen on terävä-älyinen. Häntä kiehtoo kirjallisuus ja kaikki ajankohtainen sosiaaliseen kanssakäymiseen liittyvä. Kaksoselle sopii ammatti, jossa hän voi liikkua ihmisten parissa joko kirjallisuuden tai matkailun alueella.
Heikkoudet: lyhytjännitteisyys, päättämättömyys.
Tämä taas osuu melko hyvin kohdalleen. Päättämätön olen ainakin ollut. Olen kovasti yrittänyt päästä siitä.

Merkurius Kaloissa,
Kalan sisäinen elämysmaailma on voimakas ja mielen laatu sen mukainen. Hän on subjektiivinen, kuvallinen ja runsaasti mielleyhtymiä tuottava. Mieli on kehittynyt kuvalliseen taiteen ilmaisuun ja uskonnolliseen ja metafyysiseen ajatteluun.
Heikkoudet: Kielellinen kehitys hajottaa mielen kehittymistä tuottaen unelmia, toiveita ja pelkotiloja.
Heikkoudet taasen kohdallaan ja muutenkin ainakin sinnepäin.

Venus Oinaassa
Oinaan nopeasti ja impulsiivisesti solmimat ihmissuhteet voivat myös päättyä nopeasti.
Tunteet ja eroottinen lämpö syttyvät helposti, mutta eivät juuri kestä arkista jokapäiväisyyttä, vaan latistuvat äkisti. Voimakkaat ja intohimoiset ihmissuhteet voivat kärsiä myös itsekkyydestä ja elämäntapojen karkeudesta.
Heikkoudet: epävakaisuus, lyhyitä ja monia suhteita.
Kieltämättä tuli tuo juttu erään kanssa mieleen, mutta en tätä ihan kokonaan kyllä allekirjoita.

Mars Oinaassa
Oinas on aggressiivinen, provosoiva ja impulsiivinen. Hän on rohkea ja seikkailumielinen.
Heikkoudet: Aggressiivinen rohkeus voi johtaa väkivaltaan tai jopa onnettomuuteen. Ainakin se johtaa ongelmiin.
Seikkailumieltä kyllä riittää, mutta en ole koskaan ollut onnettomuusaltis. Ongelmia on aina. :)

Jupiter Vesimiehessä
Vesimies on hyvätahtoinen ja avosydäminen.
Heikkoudet: Hän on altis kapinallisuuteen.
No joo...

Saturnus Skorpionissa
Skorpionilla on hyvä itsekontrolli ja hän on tarkkaavainen, itsevarma eikä kovin helposti anna anteeksi. Hän on kova tyyppi joka osaa säilyttää itsehillintää.
Heikkoudet: Hän ei pidä kompromisseista. Hän saattaa fanaattisella tavalla hurahtaa johonkin uskontoon, työtehtävään tai aatteeseen.
En todellakaan näe itseäni hurahtamassa yhtään mihinkään uskontoon tai mihinkään muuhunkaan. Kompromisseista pidän kyllä. Anteeksi voi aina antaa, mutta unohtamaan ei aina pysty...

Uranus Jousimiehessä
Ujo ja herkkä jousimies on toisaalta rohkea ja eloisa.
Aivan kohdalleen meni.

Neptunus Kauriissa
Tarkkanäköinen kauris on älykäs ja tunteellinen.
En edelleenkään tota tunteellista käyttäis musta.

Pluto Skorpionissa
Skorpioni on seksuaalisesti aktiivinen.
:)

Planeetat huoneissa

Planeettojen sijainti huoneissa ilmentää niitä kohtalonomaisia energioita, jotka meidän on eri elämänalueilla kohdattava, saadaksemme oppia kyseiset vaikutukset.

Aurinko huoneessa XI
Ystävien ja tuttavien merkitys on sinulle suuri ja saat heiltä apua elämässäsi. Osaat valita ympärillesi hyviä ihmisiä.
Mun ympärillä on kyllä aivan ihania ihmisiä :)
Kuu huoneessa XII
Aina uusissa tilanteissa vaistomaiset reaktiosi toimivat syvän alitajunnan ja konkreettisen maailman aiheuttaman ristiriidan polarisuuden kautta, olet tiedonhaluinen ja sisäänpäin kääntynyt. Pysyäksesi tasapainossa tarvitset hiljaisuutta ja rauhaa, yksinoloa, jossa voit uppoutua liiankin syvälle omaan maailmaasi. Kun koet olosi turvattomaksi, vetäydyt kuoreesi liian herkästikin, sen sijaan että yrittäisit tarttua niihin asioihin, jotka turvattomuuden aiheuttivat.
En olisi itse sitä voinut paremmin sanoa...
Merkurius huoneessa XI
Keräät ympärillesi runsaan joukon älykkäitä, kultivoituneita ihmisiä, joiden kanssa sitten keskustelet mielelläsi. Tulet hyvin toimeen nuorempien ihmisten kanssa ja ystäväpiirisi vaihtuukin jatkuvasti.
Ystävät ei kyllä vaihdu. Samat ollu jo monta monta vuotta.
Venus huoneessa XII
Kannat vastuuta syrjäytyneistä ja köyhistä, olet sosiaalisesti vastuuntuntoinen ja arvomaailmassasi on moraalilla suuri merkitys, vaikka sinulla saattaakin olla salaisia rakkaussuhteita.
Pidät yksinkertaisesta elämästä, luonnosta, eläimistä ja olet rauhaa rakastava.
Ihmissuhde onnistuu parhaiden ammatillisissa merkeissä.
Ei, ei, ei. Ainoastaan noista sopii tuo rauhaa rakastava ja yksinkertainen elämä.
Mars huoneessa XII
Suuntaat kaiken energiasi työntekoon. Pidät palvelemisesta ja epäilemättä olet tunnollinen työntekijä. Mahdollisia ammatteja voivat olla lääkäri, poliisi, terveydenhuollon alan opettaja tai työntekijä.
Noi ammatit ei kyllä iske.
Jupiter huoneessa X
Jupiter on toinen sosiaalinen planeetta Saturnuksen lisäksi. Se symboloi päivittäiseen sosiaaliseen kanssakäymiseemme liittyviä asioita, joissa laajennamme sosiaalista elämänpiiriämme ja onnistumme.
Et pidä hienostelevasta tai epävarmasta elämästä, kaikki yksinkertainen ja ennalta määrätty luo sinulle olosuhteet, joissa viihdyt ja tunnet olosi turvalliseksi. Perheen merkitys ja malli, jonka saat lapsuudenkodista, on tärkeä elämäsi onnistumisen kannalta.
Jep.
Saturnus huoneessa VI
Olet työnarkomaani ja suhtaudut vakavasti kaikkeen mitä teet. Pidät tarkkaavaisuutta vaativista tehtävistä ja työtavoista. Otat tehtäväsi tosissasi ja haluat, että työ on jatkuvaa ja uralla on mahdollista edetä. Voit keskittyä työskentelemään lääketieteen alueella, missä luultavasti menestyt ja saat haltuusi vaativan paikan.
Pitäskö sittenkin ruveta lääkäriksi? No ei kiitos.
Uranus huoneessa VI
Haluat riippumattomuutta kaikkeen mitä teet, et pidä työskentelystä jonkun toisen ehdoilla ja alaisuudessa.
No joo.
Neptunus huoneessa VII
Rakkausavioliitto, joka näyttää alkuun erittäin intohimoiselta, voi olla pitemmän päälle ongelmainen.
No sen näkee sitten joskus...
Huoneet eri merkeissä

AC Kaksosessa
Kaksonen on sosiaalinen, ja kieltämättä vähän juoruileva. Hän herkästi unohtaa olla objektiivinen. Hän pitää kirjoittamisesta.
Juoruilua inhoan kyllä tosi paljon.
Huone II Ravussa
Toinen huone kuvaa arvomaailmaa henkilökohtaisella tasolla ja se heijastuu tuottavan toiminnan kautta hankittavana perusturvallisuutena. Taloudellinen onnistuminen tulee vanhemmalla iällä, jos on tullakseen.
No ei tosta ole paljon sanottavaa.
Huone III Ravussa
Kolmas huone, jota symboloivat Kaksoset ja Merkurius, liittyy viestintään ja älykkyyteen, kykyyn kommunikoida henkilökohtaisella tasolla, viestiä omaa filosofiaa ja näin laajeta sosiaaliseen yhteisöön.
Perheen merkitys on oleellinen liikkumisessasi ja matkustatkin yleensä vain perhejuhliin. Koska perheen merkitys on sinulle niin suuri, on sen merkitys suuri myös huolten tuojana.
Kyllä perhe on ihan ykkönen.
Huone IV Ravussa
Pidät perhe-elämästä ja lapsilla on tärkeä sija sydämessäsi. Olet luonnonläheinen ja perinteisiin juurtunut.
Niin kuin edellä. Perinteisiin en ole juurtunut.
Huone V Leijonassa
Voit rakastaa vain kunniallista, rehellistä ja älykästä henkilöä. Pidät siitä, että voit ihailla ja kunnioittaa kumppaniasi. Sinulla on odotettavissa vakaa ja uskollinen rakkaussuhde. Hankit myös itsellesi arvostetun koulutuksen.
Kuulostaa ihanalta :)
Huone VI Vaa'assa
Kaikista eniten pidät työskentelystä avoimessa ja hyvässä ilmapiirissä. Heikko kohta kehossa munuaiset.
Pitäiskö käydä munuaiset tarkistamassa? Apua!
Huone VII in Jousimiehessä
Voit avioitua ulkomailla tai ulkomaalaisen kanssa. Luultavasti puolisosi ei ole samasta kulttuurista kuin sinä.
Ei kai.
Huone VIII Kauriissa
Luonnollinen kuolema hyvin vanhana. Perintöjä.
Kuolematestissä olin 80-vuotiaaksi. Kai se sitten lasketaan hyvin vanhaksi.
Huone IX Kauriissa
Sinulla on voimakas yhteys lapsuudessa saatuun uskonnollisuuteen ja pidät oman aatemaailmasi. Olet oikeudenmukainen ja lojaali.
Uskonnollinen en ole yhtään. En kuulu edes kirkkoon.
Huone X Kauriissa
Sinä olet se, joka on täydellisesti antautunut työlleen. Luotettava, vastuuntuntoinen työntekijä ja moraaliltaan tunnollinen ja kiitettävä, näin ehkä kaverit sanoisivat.
Ehkäpä.
Huone XI Vesimiehessä
Haluat parantaa maailmaa ystäviesi kanssa. Keskustelut voivat jatkua pitkälle yöhön, kun sopiva aihe löytyy, ja loppupuinti voidaan käydä vielä sängyssä.
Joo.
Huone XII Oinaassa
Teet muutoksia kysymättä lupaa keneltäkään, edes kumppanilta.
Kuulostaa melko tutulta...

Planeettojen väliset aspektit

Planeettojen välisillä aspekteilla on voimakas vaikutus yksilön henkilökuvaan ja taipumuksiin ja sen tähden myös hänen kohtaloonsa.
Yhtymä tuo voimakkaasti esille kahden planeetan merkitysten yhteisvaikutuksen.
Sekstiili on ominaisuus, joka toimii automaattisesti.
Neliö on laiskanläksy, haaste joka tulee kohdata, että oppi tulisi saavutetuksi. Kun sitä ei ole vapaaehtoisesti valmis opiskelemaan, kohtalo tuo tilanteen eteen ja sen oppii tavalla tai toisella.
Oppositio on samalla lailla haaste, mutta siinä ikään kuin ei ole enää itse mukana persoonallisella tavalla vaan se on yksilöä suurempi kysymys.

539 Yhtymä Venus - Mars yhtymä
Rakkauselämä, jolla on suuri merkitys, voi olla myrskyisää. Kykysi nauttia elämästä täysin rinnoin on voimakasta. Arvomaailmasi ilmenee toimintasi kautta.
No joo.
-161 Oppositio Kuu - Saturnus oppositio
Alitajuntasi on ikään kuin kokoajan kontrollissa ja otat kaiken kirjaimellisesti. Tämä saattaa vaikeuttaa sosiaalista elämää ja ihmissuhteita.
Juuret tällä käyttäytymisellä on lapsuuden kodin isän ja äidin välisistä suhteista opituilla malleilla. He opettivat sinulle kosmisessa mielessä kontrollia, muotoja, esteitä ja rajoja, jotta ne joskus kävisivät niin mahdottomiksi että uskaltaisit niistä luopua.
Pakottavat, uhmakkaat reaktiosi saattavat ohjata tämän prosessin kulkua. Ne vievät ristiriitaan yhteiskunnan sääntöjen ja normien kanssa, ennenkuin oppi on saatu perille ja sielusi viimeisiinkin sopukoihin asti.
Jaaha.
154 Yhtymä Aurinko - Merkurius yhtymä
Olet älykäs ja tiedät mitä haluat. Organisointikykysi on hyvä, pidät haasteista, matkustelusta ja kirjallisuudesta.
Kaikki muu oli iahn kohdallaan paitsi tuo kirjallisuus. En ole pitkään aikaan lukenut mitään kirjaa. Pitäis ehkä...
124 Trini Mars - Uranus yhtymä
Olet kuin jonkun suuremman voiman otteessa, impulsiivinen ja joskus uhkarohkea. Otat käsittämättömiä riskejä kaikilla elämänalueilla. Suuri tarpeesi riippumattomuuteen vie sinua seikkailusta toiseen. Toisten on vaikeaa, jopa mahdotonta ymmärtää tätä puolta sinusta, rauhallinen perhe-elämä ei tahdo onnistua, ovatpa muut aspektit sitä tukemassa kuinka paljon tahansa, koska kosminen Uranus toimii aina kaikessa, mihin ryhdyt.
Tykkäisin kyllä rauhallisesta perhe-elämästä, jos sellasta olisi joskus luvassa.
-90 Neliö Jupiter - Pluto oppositio
Sinulla on taipumus käyttää toisia hyväksesi ja olet kaksinaismoralistinen.
No en toivottavasti ole.
85 Trini Kuu - Jupiter B yhtymä
Kuun ja Jupiterin aspekteissa on kysymys siitä, mitä sielusi vaistomaisesti edustaa jokapäiväisissä toimissa toisten ihmisten kanssa. Nämä ominaisuudet on hankittu eri elämien välisissä opiskelujaksoissa ja niiden vaikutus heijastuu ennen kaikkea henkiselle puolelle.
Olet hankkinut avoimuuden, sydämellisyyden, optimismin ja kyvyn jakaa. Pidät nautinnoista, hyvästä ruuasta ja hyvästä seurasta. Työssäsikin tiedät, ketä kannattaa pitää lähipiirissä. Sosiaalinen elämäsi on tasapainoista.
Jep.
81 Trini Aurinko - Pluto yhtymä
Auringon ja Pluton aspektit tuovat esille tähän elämään liittyvän sielusi kehitysvaiheen, jossa olet siirtymässä tasolta toiselle.
Plutonisten voimien hallitessa elämänvoimaasi on olemuksessasi jotakin salaperäistä, ikään kuin jokainen tietäisi että jotakin on piilossa. Tämän saman tunteen koet myös itse, siitä johtuen mielenkiintosi voi ohjautua okkulttisiin kohteisiin, mystiikkaan ja yleensäkin kaikkeen siihen, mikä on kätkettyä ja salaista - kuolemaan ja kuoleman jälkeiseen elämään.
Voit myös valita ammatin, joka liittyy kuolemaan, tavalla tai toisella.
Ainakin hiukan sinnepäin.
66 Sekstiili Neptunus - Pluto yhtymä
Olet valinnut syntyä aikaan, joka ei maapallon ja koko linnunratamme kannalta ole mikään keskiverto, nyt opetellaan suuria läksyjä koko ihmiskunnan evoluutioon liittyen.
Selvä...
63 Trini Venus - Uranus yhtymä
Olet todella herkkä ja sinulla on paljon epätavallista lahjakkuutta, jota olet luultavasti kehittänyt jo muinaisen Atlantiksen aikoihin. Ihmissuhteesi ovat melkein kaikki yhteydessä näihin aikaisempiin elämiin, eivätkä välttämättä kovinkaan helppoja, mutta selviät niistä kunnialla. Olet itsenäinen ja ehkä vähän epäsovinnainen ihmissuhteissa.
Ystävystyt ja pystyt helposti saamaan henkisen yhteyden toisiin ihmisiin. Temperamenttisi ja suurten spirituaalisten kykyjesi ansiosta ihmissuhteissasi on paljon ylä- ja alamäkiä. Vähin erin elämän kolhut opettavat sinulle vaatimattomuutta joka on välttämätön, jotta tulisit toimeen toisten ihmisten ja suuren tietoisuutesi kanssa. Oman itsesi esilletuonti ei ole niin tärkeää kuin vilpitön ja nöyrä toisten auttaminen.
Henkiset lahjasi kanavoituvat myös taiteiden ja taiteellisuuden kautta.
No joo...
-50 Neliö Merkurius - Uranus oppositio
Voit etsiä levottomana ja kriittisenä vikoja ja virheitä joka paikasta. Työstä ja työyhteisöstäkin niitä helposti löytyy siinä määrin, että saatat joutua etsimään uutta paikkaa tavan takaa.
Tämän aseman vaikutus on ammatillisesti parhaiden hyödynnettävissä kriittisenä kirjoittajana, toimittajana tai muuten epäkohtien esille tuojana. Jos kritiikki menee mahdottomuuksiin, olet riitelevä ja riidanhaluinen ja etsit koko ajan virheitä kaikista ja kaikkialta. Se voi olla syy vaikeuteen löytää työtä ja ihmissuhteita.
Aika hyvin.
-14 Oppositio Uranus - Askendentti oppositio
Sinulla voi olla vaikeuksia kontrolloida omia toimiasi tai olet levoton.
Harvoin.
-2 Oppositio Neptunus - Askendentti oppositio
Olet herkkä ulkopuolisille vaikutuksille ja hauras. Kärsit kovasti epäoikeudenmukaisuuksista. Kaikenmaailman huijareiden on helppo käyttää myötätuntoasi hyväkseen ja voitkin saada elämässäsi harmia epärehellisistä ihmisistä.
Ja muahan ei kukaan huijaa! :)


Olihan siellä jotain mikä oli ihan oikein, mutta myös paljon outoa. Näissä varmaan on aina sellasen fifty-sixty jakauma.